Tångbutiken

Besök Tångbutiken online eller kom till oss i Havstenssund!

Butiken i Havstenssund är stängd på midsommar, då vi är i Lofoten och håller kurs!

I Tångbutiken säljer vi torkad tång, tångkryddor, tångsalt, tångguide, skördeutrustning, tångaffisch, tångansiktsmask, agté, keramik m.m. 

I butiken i Havstenssund finns dessutom en boksamling med litteratur om havet, tång, hajar, valar och bläckfiskar. Välkommen in och bläddra i böckerna!

 

Hitta till Tångbutiken i Havstenssund

Kör till Havstenssund. I Y-korsningen - kör vänster mot "Silverknappen" och "Skaldjurscaféet" (Södra hamnen). Det finns parkeringsplats på kajen samt vid Y-korsningen.

Gå några meter ut på bryggan söderut (åt vänster om du står med ansiktet mot havet). Tångmagasinet ligger på själva bryggan i Södra magasinet i södra hamnen i Havstenssund. Blå fönsterluckor och blå dörr. Här är en karta.

Öppettider

Butiken i Havstenssund är öppen 11.00 - 14.00 mellan 1 september och midsommar (Obs! Stängt på midsommardagen). På sommaren har vi öppet så mycket vi kan. Ibland är butiken stängd för att vi har kurser samtidigt. Vill du vara helt säker på att inte åka i onödan så ring oss först på 070 - 914 72 99 eller 073 - 031 03 02. Se även vilka lokala butiker som säljer våra produkter här.