Kontakt

Intresset för att laga mat med tång har växt sig starkt under de senaste åren. Catxalot brinner för att lära ut mer om den spännande råvaran som gömmer sig under havsytan. Vi har plockat vild tång från Bohuskusten till de flesta av Sveriges bästa restauranger och hållit kurser och föreläsningar om tång och mat.

Affärsidé

Catxalot vill vara den ledande källan till kunskap om tång som matvara i Sverige och inspirera både livsmedelsindustri och privatpersoner till att använda tång.

Hitta hit

Åk kollektivt  eller med bil. Om du kör bil till Havstenssund: I Y-korsningen - tag vänster mot Skaldjurscaféet. Det finns några parkeringsplatser på kajen i södra hamnen samt vid Y-korsningen. Gå några meter ut på bryggan söderut (åt vänster om du står med ansiktet mot havet). Vår lokal ligger på själva bryggan i Södra magasinet i södra hamnen i Havstenssund. Blå fönsterluckor och blå dörr.

Om Catxalot

Intresset för att laga mat med tång har växt sig starkt under de senaste åren. Vi brinner för att lära ut mer om den spännande råvaran som gömmer sig under havsytan.

Företaget Catxalot gör tångprodukter, plockar vild tång från Bohuskusten och säljer till restauranger och butiker, samt håller kurser och events om tång och mat.

Vår önskan är att de som kommer på kurs hos oss ska se och upptäcka skönheten under vattenytan, för det man älskar bryr man sig om.

Catxalot har introducerat och implementerat en ny råvara i Sverige.

Vision

Vi vill att du ska sticka ner huvudet under vattnenytan så att du får se hur vackert det är, och därigenom återknyta kontakten med naturen och havet. Så att du bryr dig mer om det.

Kontakt

info |snabela| catxalot.se

linnea |snabela| catxalot.se
Tel. Linnéa: 070-914 72 99 

jonas |snabela| catxalot.se

Bankgiro: 5052-8561
Organisationsnr: 559031-6088

Postadress: Catxalot AB, Gata 23, 457 95 Grebbestad. (all post hit!)

Catxalots matstudio: Södra magasinet i södra hamnen, Havstenssund. (OBS! Skicka ingen post hit)

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

* indicates required