TORKA NATURENS SKAFFERI

Price:
300 kr
Inc. 25% Tax
Type:
22/4 kl 11-14
Quantity:
Coming Soon
TORKA NATURENS SKAFFERI

22/4 kl 11-14

Torkning är ett bra sätt att spara plats i frysen och ta tillvara på naturens godsaker. Välkommen till ett inspirerande event med Malin Mobrandt från Svensk Gourmetsvamp och Linnéa Sjögren från Catxalot!

Vi berättar och visar hur man torkar bär, frukt, svamp, tång, vilda örter m.m, och du får lukta och smaka på allt. Malin kommer även att visa hur man gör sin egen beef jerky. Linnéa lär dig torka tång, och du får lukta och smaka på olika tångsorter.

Detta är ett fantastiskt tillfälle där du får tips på hur du gör egna örtsalter, tångsalt, frössel och bärpulver. Du får tips på bra torkmaskiner, litteratur m.m. Du får med dig en lista hem på torktider. I priset ingår kaffe/roibosté och kaka. Dessutom kommer algté och tångpopcorn att finnas till försäljning.

Tag med penna och papper!

Tid: ca 2 tim.
Pris: 300:-
OBS! Spara den praktiska informationen om eventet, då vi inte skickar ut det ännu en gång.
Lokal: Catxalots lokal på Sjövägen 60, södra hamnen i Havstenssund. Kör mot Skaldjurscaféet/Silverknappen. När du står på kajen med näsan mot havet, gå ca 20 m åt vänster ut på bryggan.

Boka din plats genom att slutföra köpet här i webbutiken. Minst 5 anmälda krävs för att workshopen ska genomföras.

Betalningsvillkor: Du får tillbaka halva summan vid avbokning fram till en vecka före eventet, därefter inget. Eller så kan du omboka till ett annat tillfälle, i mån av plats. Om vi ställer in får du hela summan tillbaka.