TORKA NATURENS SKAFFERI

Price:
598 kr
Inc. 25% Tax
Type:
7/4 2019, 11-ca 14
Quantity:
Comment to store:
In Stock
TORKA NATURENS SKAFFERI


Torkning är ett bra sätt att spara plats i frysen och ta tillvara på naturens godsaker.

Malin berättar och visar hur man torkar bär, frukt, svamp, vilda örter, kapris, oliver, blommor m.m, och du får lukta och smaka på allt. Linnéa lär dig vad du ska tänka på när du torkar tång. Vi kommer att servera en lunchbuffé som bl a innehåller våra torkade råvaror.

Detta är ett fantastiskt tillfälle där du får tips på hur du gör egna örtsalter, tångsalt, frössel och bärpulver. Du får också tips på bra torkmaskiner, litteratur m.m. Du får med dig en lista hem på torktider. I priset ingår lunchbuffé, kaffe/té, dessert, infoblad, föredrag. 

Tag med penna och papper!

Välkommen till ett inspirerande event med Malin Mobrandt från Svensk Gourmetsvamp och Linnéa Sjögren från Catxalot!

Tid: ca 3 tim.

Lokal: Catxalots lokal på Sjövägen 60, södra hamnen i Havstenssund. Kör mot Skaldjurscaféet/Silverknappen. När du står på kajen med näsan mot havet, gå ca 20 m åt vänster ut på bryggan.

Boka din plats genom att slutföra köpet här i webbutiken. Minst 5 deltagare.

Betalningsvillkor: Du får tillbaka halva summan vid avbokning fram till en vecka före eventet, därefter inget. Du kan överlåta din plats till en vän. Om vi ställer in får du hela summan tillbaka.