FRAMTIDENS MAT : TÅNG & SVAMP

Price:
500 kr
Inc. 12% Tax
Type:
21/10 kl 14
Quantity:
Coming Soon
FRAMTIDENS MAT : TÅNG & SVAMP - nyhet!


Tång och svamp är båda rika på umami, den femte grundsmaken. De räknas också till "framtidens mat". På den här workshopen presenterar vi tång och svamp och vad man kan göra med dem och hur de passar bra ihop. Malin Mobrandt, svampkonsulent från Svensk Gourmetsvamp jobbar med svamp, granskott och ramslök. Malin presenterar svamp och ger dig massor av goda råd. Linnéa presenterar de olika tångsorterna och vad de kan användas till. Presentationen avslutas med en smakprovsbuffé.

Du kommer även att få se, dofta och smaka den berömda tryffeltången - tångsorten som doftar och smakar tryffel.

Samarrangemang med Malin Mobrandt, Svensk Gourmetsvamp.

Max antal deltagare: 20. Minst 5 anmäda krävs för att kursen ska genomföras.
Tid: 2-3 tim. Start kl 14.
Plats: Havstenssund
Pris: 500:-
OBS! Spara den praktiska informationen om eventet, då vi inte skickar ut det ännu en gång.

Betalningsvillkor: 
Om vi ställer in får du alla pengarna tillbaka. Om du avbokar mer än 1 vecka före får du halva summan tillbaka. Om du avbokar mindre än 1 vecka innan får du inget tillbaka.