ADVENTSMYS PÅ KALVÖ

Price:
400 kr
Inc. 12% Tax
1/12
Två sittningar: kl 11-13 & 13-15 FULLBOKAT!

Välkommen på adventsmys i Everts hus på Kalvö, med brasa, glögg, ostron och småtugg med tång!

Du blir hämtad med båt vid centrum-bryggan i Fjällbacka (vid Café Bryggan) kl 11.00 resp. 13.00. Åsa, som driver Kalvö Ostron, välkomnar dig i sjöboden på Kalvö med ostron. En kort promenad från bryggan ligger Everts hus, en charmig gammal stuga som är varsamt renoverad och julpyntad denna dag. Där möts du av Linnea från tångföretaget Catxalot som serverar en buffé av små tångrätter och glögg vid kaminen.
För den som vill, kommer det finnas julklappar att köpa från Kalvö Ostron och Catxalot, lokalt så det förslår. Båten kör dig tillbaka till Fjällbacka när det börjar skymma, lagom till den årliga julmarknaden på kajen, eller varför inte äta lunch/middag på någon av Fjällbackas restauranger i anslutning till adventsmyset!

Pris: 400:-
Plats: Kalvö, Fjällbacka skärgård.
Välj en av två sittningar, kl 11-13 eller kl 13-15. 
Avgift för båttransporten tillkommer, pris: 250:- (betalas direkt till båtkaptenen). Båten tar max 12 personer per gång.
Det går bra att komma i egen båt, men meddela oss det i så fall.
Vid storm eller annat busväder kan arrangemanget bli inställt, men då får du pengarna tillbaka. Vi meddelar det senast dagen innan.

I priset ingår: 4 ostron (två edulis och två gigas), glögg samt en buffé med olika småtugg med alger. Det går att köpa till fler ostron på plats. Vi tar Swish.
Bindande anmälan.
Fisk, skaldjur samt ägg- och mjölkprodukter finns på menyn.

Ett samarrangemang av Kalvö Ostron & Catxalot.

Åsa Hardin är åretruntboende på Kalvö. Hon är ostronbonde och kör sjötaxi. Åsa har havet i blodet då hon är nionde generationen på Kalvö! Ö-livet har präglat henne och gett henne respekt för havet och vinden.

Linnea Sjögren brinner för att vi i Sverige ska börja utnyttja våra egen tång i matlagning. Hon driver företaget Catxalot i Grebbestad som har levererat tång från Bohuslän till några av Sveriges absoluta topprestauranger. Catxalot arrangerar kurser och upplevelser i tångplockning och matlagning.