DULSE

Price:
69 kr
Inc. 12% Tax
Quantity:
In Stock
See English below.

En mycket god och användbar vild alg från Island. Hela dulseblad (Palmaria palmata). Kan användas i desserter, som topping, stekt, friterad, rå, marinerad. Som torkad har den en smak av lakrits, vinbär och spenat. Mycket god tillsammans med choklad. Fermenterad. Blötlagd får den en mild smak och kan användas rå som sallad och topping. Kan användas i glass och desserter, gärna ihop med choklad. Stek ca 20 min i smör på låg värme och den kommer smaka bacon. God på pizza med fetaost.

Papperspåse, vikt innehåll: 20g.
Ursprung: Stykkisholmur, Island.

.
.
DULSE
A very tasty and useful wild algae from Iceland. Whole dulsblade (Palmaria palmata). Can be used in desserts, as topping, fried, fried, raw, marinated. As dried, it has a taste of licorice, currants and spinach. Very good together with chocolate. Fermented. Soaked, it has a mild taste and can be used raw as salad and topping. Can be used in ice cream and desserts, preferably with chocolate. Fry in butter for about 20 minutes on low heat and it will taste bacon. Good on pizza with feta cheese.
Paper bag, weight content: 20g.
Origin: Stykkisholmur, Iceland.