LOFOTEN UMAMI

Price:
129 kr
Inc. 12% Tax
Quantity:
In Stock
LOFOTEN UMAMI
(see English below)

Torrfisk och tång från Lofoten! En smakrik allround-krydda med tång, torrfisk, räkor och sesamfrön. Kan användas som saltersättning.

Användning: i Japan kallas denna krydda furikake och används traditionellt på ris. Den kan också användas på all sjömat. Gott på avokado, stekt ägg, fish cakes, maki (sushi) m.m. 

Innehåll: svarta och vita sesamfrön, torrfisk, sockertång (Saccharina latissima), räkor, purpurtång/nori (Porphyra umbilicalis), atlantisk wakame (Alaria esculenta), dulse (Palmaria palmata), salt, socker, vinäger.

Förvaras torrt i sluten förpackning.
Vikt: 40 g.

---------------------------------------------------------------------------------------------
LOFOTEN UMAMI
Combining the best of both worlds, seaweed and stock fish from Lofoten, with age-old Japanese food traditions. A tasty all-round sprinkle of seaweed, stock fish, prawns and sesame seeds—suitable for all ages and palates. A healthy alternative to salt and a hearty taste from the sea.

How to use: Named Furikake in Japanese, this is traditionally a sprinkled on rice but can also add great flavour to all kinds of seafood, from king crab to a salmon fillet! For a special breakfast, use it as a topping for avocado toast or a fried egg. If you’re a sushi lover – add it to your maki roll.

Ingredients: Sesame seeds (white/black), stockfish, sweet kombu (Saccharina latissima), prawns, Arctic nori (Porphyria umbilicalis), Atlantic wakame (Alaria esculenta), dulce (Palmaria palmata), salt, sugar, vinegar.

Allergies: Sesame seeds, fish, shellfish
Storage: Keep dry and sealed
Weight: 40g