9/9 Ostron & Tång på Kalvö

Price:
1 500 kr
Inc. 25% Tax
Quantity:
In Stock
9/9 kl. 15.00 Ostron & Tång på Kalvö

Följ med till Kalvö i Fjällbacka skärgård och upptäck ostron och tång.
 
I det som blivit internationellt känt som “Världens vackraste skärgård” ligger Kalvö, en ö med charmig gammal bebyggelse, stillhet och vacker natur. Råvarorna är redan fiskade och plockade så det är bara att komma! Vi skapar några smårätter med ostron, tång, kräftor som Åsa fiskar och fisk, och ger inspiration till vad du själv kan tillaga. Det blir en oförglömlig vild måltid i en galet vacker miljö!
 
Arrangör: Kalvö Ostron och Catxalot.
I priset ingår båtresa till och från Hamburgsund eller Fjällbacka, mat, dryck.
 
Åsa Hardin är åretruntboende på Kalvö. Hon är ostronbonde och kör sjötaxi. Åsa har havet i blodet då hon är nionde generationen på Kalvö! Ö-livet har präglat henne och gett henne respekt för havet och vinden.
 
Linnea Sjögren brinner för att vi i Sverige ska börja utnyttja våra egen tång i matlagning. Hon driver företaget Catxalot i Grebbestad som levererar tång från Bohuslän till några av Sveriges absoluta topprestauranger.
 
Pris: 1500:- inkl. moms.
Max 12 pers.
Tid: ca 4 tim.

Eventet kan även bokas av företagsgrupper eller kompisgäng. Kontakta oss för offert info@catxalot.se eller 070-9147299.

Boka din plats genom att genomföra betalningen i denna webbshop.

Betalningsvillkor: Du får tillbaka halva summan vid avbokning fram till en vecka före eventet, därefter inget. Eller så kan du omboka till ett annat tillfälle, i mån av plats. Om vi ställer in får du hela summan tillbaka.