TÅNG & RAMSLÖK

Price:
690 kr
Inc. 12% Tax
Type:
16/6 2019, kl 14
Quantity:
Comment to store:
In Stock
TÅNG & RAMSLÖK, MIDDAGSBUFFÈ OCH RÅVARUKUNSKAP


Tång och ramslök är som bäst vid samma tidpunkt och är mycket goda tillsammans. På det här mateventet får du både äta en god buffé med olika rätter som innehåller tång och ramslök och får kunskap om råvarorna.

Detta är ett unikt tillfälle att få kunskap och smakupplevelser av det bästa från två världar och låta er inspireras av Linnéa Sjögren från Catxalot och Malin Mobrandt från Svensk Gourmetsvamp. 

Du kommer även att kunna köpa tång i lösvikt, färsk ramslök och ramslöksprodukter. Förboka den färska ramslöken som du köper på plats. Ramslöken kommer att finnas i förpackningar om 50 gram, 100 gram, 500 gram och 1 kg, men vi behöver veta vad du vill ha i förväg. Vi tar Swish.

OBS! Glöm inte att anmäla ev allergier i god tid innan eventet.

Minst 5 deltagare.

I priset ingår middagsbuffén, recept och presentationer under middagen.

Arrangör: Catxalot & Svensk Gourmetsvamp
PLATS: Tångmagasinet, Havstenssund. Sjövägen 60. Följ skylt mot “Skaldjurscaféet”. När du står vänd mot havet ska du gå vänster ut på bryggan. Lokalen har en blå dörr.

Boka din plats genom att genomföra betalningen i denna webbshop.

Betalningsvillkor: Du får tillbaka halva summan vid avbokning fram till en vecka före eventet, därefter inget. Du kan överlåta din plats till en vän. Om vi ställer in får du hela summan tillbaka.