PICKLA ALGER

Price:
750 kr
Inc. 25% Tax
Type:
Pickla alger 10/2 2019 kl 11-16
Quantity:
Comment to store:
In Stock
PICKLA ALGER


Blad och blåsor från tång kan lätt förvandlas till intressanta, vackra och goda inläggningar. På den här workshopen får du både lära dig att plocka tången och pickla/lägga in den.

Vi startar vid havet med att klippa av den tång vi ska använda. I Catxalots matstudio tillagar vi sen några goda inläggningar med olika smaksättning. Du kommer också att få smaka på några olika färdiga inläggningar med tillbehör.

Tag med dig några små glasburkar för inläggningarna, sax, varma kläder, regnkläder, smörgås etc. och varm dryck.

Tid: ca 5 tim.

I priset ingår vadarbyxor och handskar att låna, allt material för tillverkning av tångkapris (ej glasburkar), fika/lättare lunch, undervisning, smakprover, recepthäfte.
Meddela ev. allergier i förväg. 

Lokal: Mötesplats meddelas i förväg. På eftermiddagen är vi i Catxalots lokal på Sjövägen 60, södra hamnen i Havstenssund. Kör mot Skaldjurscaféet/Silverknappen. När du står på kajen med näsan mot havet, gå ca 20 m åt vänster ut på bryggan.

Tänk på att det kan vara kallt och blåsigt, så klä dig varmt, så halkfritt som möjligt på fötterna och tag med regnjacka.

Försäkringar:  Angående försäkring så måste du själv stå för det genom hem- eller olycksfallsförsäkring, deltagande sker på egen risk (hala klippor etc).

Betalningsvillkor: Vi återbetalar halva summan fram till 1 vecka före kursen, därefter inget.